Google Reviews

Hanjo Huizing

5 out of 5 stars

posted 3 weken geleden

Ronald heeft bij ons het bitumen op het garagedak en uitbouw vervangen, ca 90m2. Een prima en bovendien zeer aardige vakman die mooi werk aflevert. Tevens heeft hij een aantal dakankers mooi waterdicht gemonteerd tbv zwembadverwarming. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die keurig zijn uitgevoerd. Richard is zeer ervaren, geen gepruts het moet gewoon goed. De prijs was ook prima, geen gedoe over extra werk extra kosten. Ik kan hem van harte aanbevelen. Inmiddels heb ik hem voor een andere klus ook al weer ingehuurd.

Floris Ofzo

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Ronald heeft knap werk geleverd. Alles volgens afspraak, een snel en mooi resultaat.

Chris Janssen Andeweg

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Ronald heeft mijn keuken van nieuwe dakbedekking voorzien. Hij levert kwalitatief uitstekend vakwerk af. Alles keurig afgewerkt en alles volgens afspraak. Een echte vakman die duidelijk plezier in zijn werk heeft. Echt een aanrader.

Liesbeth Groot

5 out of 5 stars

posted 6 maanden geleden

Ronald is een zeer aardige man die goed vakwerk levert. Hij is duidelijk iemand die houd van zijn vak en zelf kwaliteit wil leveren. Een aanrader!

Mike de Leede

5 out of 5 stars

posted 7 maanden geleden

Ronald is een op en top vakman, die nakomt wat hij beloofd. De ervaring, het vakmanschap en de liefde voor zijn werk straalt er vanaf. Had met spoed een offerte aangevraagd. Belde meteen en kwam vrijwel direct langs voor professioneel advies over lekkende dakkapel en waterdichte laag over balkon. Twee dagen later was alles al gefikst! Terwijl andere dakdekkers nog niet eens een offerte hadden opgestuurd. Van harte aanbevolen!

Write a review

Onderhoudsbedrijf Voulon Dak InspectieRenovatieNieuwbouwBalkonsDakterrassenDakopbouwDakdekkerVakwerk!